top of page

Jalkaterapeutti, Tampere

Tamperelainen jalkaterapeutti Krista Majanmaa on helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen terveys- ja liikunta-alan ammattilainen. Pirskahtelevan persoonan alla kukkii tarkka ja napakka jalkaterapeutti, joka on valmis kääntämään jokaisen kiven asiakkaansa jalkavaivojen hoitamiseksi.

  • Instagram

Jalkaterapeutti Krista Majanmaa

Jalkaterapeutti Krista Majanmaa tarjoaa jalkaterapia palveluita Tampereella syksyllä 2022 alkaen. 

 

Krista nauttii itsensä kehittämisestä niin ammatillisesti jalkaterapeuttina kuin vapaa-ajallaan. Tällä hetkellä hän treenaa kuntosalilla ja kuluttaa lenkkarin pohjaa Tampereen kauniissa ulkoilumaastossa.

 

Kristalle on kertynyt vuosien varrella kokemusta useista eri lajeista. Hän innostuukin herkästi uusista harrastuksista ja liikuntamuodoista. Jalkaterapeutin ammatissa tästä on selvää hyötyä, kun asiakkaan lajin tuntee, on helpompi löytää ratkaisuja kuntoutukseen ja hoitoon.

 

"Hyvä fiilis on yksi tärkeimmistä asioista terveyden ylläpidossa. Jos tehdään väkisin, suupielet alaspäin, ei tavoitteisiin yleensä päästä. Jalkaterapiaa Hymyn lisäksi juuri tätä innostusta tulen jakamaan myös asiakkailleni.", nuori jalkaterapeutti intoilee.

Jalkaterapiapalvelut Tampereella

Jalkaterapeuttina Krista kokee tärkeäksi ihmisten aidon kohtaamisen ja auttamisen. Tampereen vastaanotolla jalkaterapeutin toimenkuvaan kuuluu

  • Alaraajaongelmien ja jalkavaivojen tutkiminen, hoito ja kuntoutus

  • Jalkakipujen hoito ja kipujen lievitys

  • Lihaskalvokäsittely ja manuaalinen terapia

  • Aloittelijoiden voimaharjoittelu (kuntosalilla tai ilman) yksilö- ja pienryhmävalmennus

  • Harjoittelu kivun kanssa -valmennus

"Olen erittäin innostunut, kun pääsen työskentelemään jalkaterapeuttina kotikaupungissani Tampereella. Toivon, että jalkaterapia vastaanottoni on  lähellä Tampereen keskustaa.", Krista suunnittelee. 

 

Kristan jalkaterapeutin vastaanotto on tällä hetkellä rakentumassa Tampereelle. Itä-Suomessa Xamkissa toteutuneen jalkaterapia opiskelun jälkeen hän on työskennellyt jalkaterapeuttina apuvälinealalla.

 

Ryhmäliikuntaohjaamisesta Kristalla on yli 5 vuoden vahva osaaminen. Krista tunteekin Tampereen kuntosalit ja Tamperelaiset treenaajat hyvin.

Krista ottaa vastaan jalkaterapia asiakkaita Tampereella näillänäkymin vuoden 2022 alussa.

 

Jalkaterapiaan on matala kynnys

Jalkaterapiaa ja valmennusta voi toteuttaa kotona tai vaikka ulkona.  Hoitopöytä liikahtaa ympäri Tamperetta, treenit voidaan vetää tutussa ulkoilumaastossa tai vastaanoton ottaa etänä.   

"Haluan auttaa Tamperelaisia edistämään ja ylläpitämään liikunta- ja toimintakykyä. Jalkaterapeuttina tuen asiakasta kohti hänen tavoitteitaan, kokonaisuus ja elämäntilanne huomioon ottaen.", jalkaterapeutti Krista Majanmaa kertoo.

Lue täältä usein kysytyt kysymykset jalkaterapiasta. 

Tamperelaiset ovat kovia liikkumaan ja muun muassa Pispalan portaat ja Hatanpään Arboretumin ulkoilualue ovat Kristan mielestä parhaita treenipaikkoja. Tampereelta löytyy paljon ulkokuntosaleja joissa Kristan valmennus asiakkaat hikoilevat:

Estääkö kipu valmennuksen?

Valmennuksissa Krista on erikoistunut aloittelijoiden voimavalmenukseen ja kipujen kanssa treenaamiseen. 

"Hyvin harvoin kipu estää valmennuksen. Useissa tapauksissa järkevä treenaaminen lievittää tai jopa kokonaan poistaa kivun. Harjoitteluun löytyy aina vaihtoehtoja.", jalkaterapeutti summaa.

Erilaisten jalkakipujen kanssa kamppailevat hyötyvät, että valmentajalla on vankka kokemus terveysalalta, kuten jalkaterapeutilla. 

Jalkapaiva_logo_slogan.png

Jalkaterapeutti, Tampere

Estimme nyt jalkaterapeutteja Tampereelta liittymään Jalkapäivä - tiimiin. 

Kiinnostuitko? 

Lue lisää.

  • Instagram

Etsitkö jalkaterapeutti Tampereelta?

Tampereella jalkaterapeutin vastaanotto on aukeaa syksyllä 2022!

Otathan yhteyttä niin voimme ohjata sinut sopivalle jalkaterapeutille Tampereen toimipisteeseen.

0503274006

bottom of page