google-site-verification=b698mXkt6uDKKSiFS4alW1dbb719GKu3OWvAEphfik8
top of page
janika nikander jalkaterapeutti helsinki

Jalkaterapeutti Janika Nikander

Jalkaterapeutti Janika Nikander yhdistää jalkaterapeutin osaamiseensa pitkän kokemuksensa hierojana. Jalkaterapeutin vastaanotolla Helsingissä perehdytään usein pallopelaajien kuntoutumisprojekteihin, fyysiseen valmennukseen ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn.

  • Instagram
Jalkaterapeutti Janika Nikander Helsinki

Jalkaterapiaa Metsälässä laadukkaalla kuntosalilla

Janika on valmistunut jalkaterapeutiksi Metropolia AMK:sta, Helsingissä, vuonna 2019. Heti valmistumisen jälkeen Janika on tehnyt jalkaterapeutin töitä yrittäjänä. Jalkaterapeuttina Janika on kiinnostunut erityisesti urheilevista ihmisistä, ja urheiluvammojen kuntouttaminen onkin hänelle varsin tuttua. Niin omien kuin jalkaterapia-asiakkaidenkin loukkaantumiset ovat olleet intensiivisesti kuntoutuksen alla, ja huippu-urheilu on saanut jatkua vaivoista huolimatta.

Urheilijoiden kanssa Janika työskentelee PK-35 naisten joukkueessa fysiikkavalmentajana. 

 

Janika on pelannut Helsinki Wolverinesissä naisten joukkueen perustamisesta lähtien ja pitkä tausta amerikkalaisen jalkapallon parissa tuo perspektiiviä urheilijan hektiseen arkeen ja loukkaantumisten kuntoutumiseen.

Jo ennen jalkaterapeutiksi valmistumistaan Janika on työskennellyt hierojana Helsingin keskustassa. Janika yhdistääkin usein jalkaterapeutin vastaanotolla manuaalisia tekniikoita ja muun muassa akupunktiota jalkaterapiaan. 

Jalkaterapia vastaanotto on auki Helsingissä Metsälässä R5 Athletics and Health Oy:n tiloissa.

Haluatko varata ajan jalkaterapeutille Helsingissä?

Helsingissä jalkaterapeutin vastaanotto on auki!

Otathan yhteyttä niin voimme ohjata sinut sopivalle jalkaterapeutille Helsingin toimipisteeseen.

050-3274006

Varaa maksuton konsultaatio, täyttämällä lomake.

bottom of page