top of page

Vastuuvapautus-lauseke

Digitaalista materiaalia kuten oppaita tai verkkokurssej ja/tai sen ohessa mukana tulleita oppaita tai verkkomateriaaleja jalkasami.fi tai jalkapaiva.fi -verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavilla (Youtube, Instagram, Tiktok, Facebook: @jalkasami, @jalkapaiva) ei ole tarkoitettu lääketieteelliseksi neuvoksi tai korvaamaan lääketieteellisen neuvonnan, mutta harkinnanvaraiseen omahoidolliseen tarkoitukseen.

 

Näitä tietoja voidaan käyttää terveysalanammattilaisen opastuksella ja osana kuntoutusta. Ennen materiaalien mukaisten harjoitteiden tai ohjeiden noudattamisen aloittamista, ottamaan yhteyttä lääkäriisi tai terveysalanammattilaiseen, jotta voidaan asianmukaisesti selvittää ja selvitä kaikista terveysongelmista.

 

Jos et saa suostumusta tai päätät olla hakematta suostumuksen lääkäriltäsi, huomioithan, että suostut ottamaan täyden vastuun toimistasi ja hyväksyt mahdolliset riskit. Kun valitset tämän oppaan ohjeiden seuraamisen, ymmärrät, että minkä tahansa tuotteen käyttöön liittyy mahdollinen loukkaantumis-/sairausriski.

Tiedostamalla tämän riskin vapautat kaikki vaatimukset, jotka sinulla voi olla Sami Pestoa ja Sami Pesto tmi:ä vastaan mahdollisista tulevien fyysisten vammojen tai sairauksien osalta, jotka ovat aiheutuneet käytön yhteydessä tai sen seurauksena tai tämän ohjelman väärinkäytöstä.

 

Lisäksi olet tietoinen, että fyysisellä aktiivisuudella ja liikunnalla on luontaisesti riskejä, samoin kuin kuntosalilla käynnillä ja edellä mainitut henkilöt eivät ole vastuussa loukkaantumisista esiintyy näiden tekijöiden vuoksi.

 

Jos sinulla on kysyttävää yllä olevista tiedoista, lähetä sähköpostia meille osoitteeseen info@jalkapaiva.fi

bottom of page