top of page
kimmo horttanainen jalkaterapeutti kamppi

Jalkaterapeutti Kimmo Horttanainen

Kimmo on  jalkaterapeutti ja voimavalmentaja, joka on erikoistunut liikkuvien ihmisten jalkavaivojen kuntoutukseen. Helsingin keskustassa, Kampin jalkaterapiavastaanotolla apua saavat niin juoksijat kuin pallopelaajat, mutta myös kaiken ikäiset arjensankarit. Lisää syvyyttä jalkaterapian tueksi Kimmo on hankkinut mm. liikuntalääketieteen opinnoista. 

  • Instagram

Jalkaterapeutti Helsingin keskustassa

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti (Metropolia AMK) 2019, sekä hieroja (Espoon hierojakoulu) 2012 ja voimavalmentaja (Trainer4You) 2022.

Olen käynyt liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto) 2020, sekä aloittanut liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot (XAMK) 2023 vuoden alussa.

Olen työskennellyt lähes 10 vuotta kuntoutusalan yrittäjänä ja hyödynnän manuaalisia tekniikoita kuntoutusprosessin yhteydessä tarpeen vaatiessa. 

 

Olen harrastanut jääkiekkoa, sekä jalkapalloa nuoruudessani. Nykyään kuntosali kuuluu osana päivittäistä arkeani. Juoksuun ja palloilulajeihin olen perehtynyt paljon opiskelun kautta.

 

Mielestäni hoito- ja asiakastyössä on tärkeää selkeä ja hyvä vuorovaikutus terapeutin / valmentajan ja asiakkaan välillä. Ensimmäisellä käynnillä teen kartoituksen tilanteeseen haastattelulla ja eri tutkimuksilla. Kuntoutus-/valmennusprosessissa otan huomioon asiakkaan tavoitteet ja sen hetkisen elämän tilanteen. Tarpeen vaatiessa ohjaan asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle. 

 

Otan vastaan jalkaterapia asiakkaita He Fysiolla (Kamppi), Helsingissä, Ruoholahdenkatu 12 osoitteessa.

 

Koulutukset: 

Jalkaterapeutti (Metropolia AMK) 2019

Voimavalmentaja (Trainer4You) 2022

Liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto) 2020

Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot (XAMK) 2023->

Uheiluhieroja (Espoon hierojakoulu) 2012

+ monet muut pienemmät koulutukset 

Haluatko varata ajan jalkaterapeutille Helsingissä?

Helsingissä jalkaterapeutin vastaanotto on auki!

Otathan yhteyttä niin voimme ohjata sinut sopivalle jalkaterapeutille Helsingin toimipisteeseen.

050-3274006

Varaa maksuton konsultaatio, täyttämällä lomake alta.

bottom of page