Sami Pesonen

Jalkaterapeutti, Helsinki

jalkaterapeutti sami pesonen jalka kipu hoito helsinki.jpg

Samilla on laaja 10 vuoden kokemus liikunta- ja terveys-alalta, niin yrittäjänä, kouluttajana kuin valmentajana. Ihmisenä hän on ilmetty auttaja; empaattinen ja ymmärtäväinen. Jalkaterapeuttina Sami on rautainen ammattilainen, joka ei hätkähdä hankalissakaan tilanteissa. 

 

Jalkaterapeutin opintojen lisäksi Sami on käynyt lisäkoulutuksia mm. juoksu- ja urheiluvammojen kuntoutukseen sekä fysiikkavalmennukseen liittyen. Samin jalkaterapiapalveluista ollaan kiinnostuineta myös Helsingin ulkopuolella, ja osa asiakkaista matkustaa pidemmänkin matkan vastaanotolle. 

 

Samin jalkaterapiavastaanotolla Helsingissä apua saavat ihmiset myös haastavien alaraajavaivojen kanssa, kuten pitkäaikaiset kiputilat polvissa tai jalkaterässä, epäonnistuneet polvi- tai nilkkakuntoutukset, vaikeat vaivaisenluut ja kroonistuneet juoksuvammat. 

Valmennus- ja trainerin tehtävät kovissa Helsinkiläisissä urheilujoukkueissa (mm. amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue, EräViikingit miesten liigajoukkue) takaavat jalkaterapia osaamisen myös liikkuvien ihmisten vaivojen tarpeisiin. Sami puhuukin usein tarjoavansa urheilujalkaterapiaa.

Jalkaterapia palvelut Helsigissä:

  • Urheilu- ja juoksuvammojen kuntoutus

  • Hankalien ja pitkäaikaisten jalkakipujen hoito

  • Voima- ja fysiikkavalmennus

  • Juoksuvalmennus ja -analysointi

  • Koulutukset ja luennointi

  

Sami toimii oma jalkaterapia vastaanotto työnsä lisäksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa Myllypuron kampuksella Helsingissä tuntiopettajana jalkaterapian koulutusohjelmassa. Sami myös kouluttaa säännöllisesti terveysalalla.

Vastaanotto on auki Helsingissä Metsälässä R5 Athletics and Health Oy:n tiloissa.

Jalkaterapeutti Helsinki Sami Pesonen Olympia Stadion.JPG

Jalkaterapia on Samille sydämen asia ja mies elääkin itse oman filosofiansa mukaan. "Jalkapäivä, joka päivä" -slogan on kulkenut jalkaterapeutin matkassa heti valmistumisen jälkeen. 

Nyt suunnitteilla on jalkaterapia aiheinen youtube-kanava ja podcast. Sosiaalisessa mediassa jalkaterapiaa mies luukuttaa jo lähes päivittäin. 

"Jalkapäivä, joka päivä, tarkoittaa minulle päivittäistä hyvinvoinnista ylläpitämistä ja itsensä kehittämistä. Jalkapäivä on usein se rajuin juttu mitä kuntosaliharjoittelussa tehdään ja lihasarkuudesta sitten kärsitään monta päivää. Minun ajatusmallissani jalkapäivän treeni voi olla paljon kevyempikin, vaikka kävely metsässä, taukojumppa tanssien tai vaikka syväkyykyssä oleilu. Tärkeintä on, että haastaa itseään joka päivä.", jalkaterapeutti Sami luettelee. 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita kovan treenin pois jättämistä. Jalkaterapeuttina Sami vannookin voimaharjoittelun nimiin ja Helsingin Metsälässä R5 Athletics and Health:n valmennuskeskuksessa käy kuntosalilla kolina.

 
google-site-verification=b698mXkt6uDKKSiFS4alW1dbb719GKu3OWvAEphfik8