top of page

Jalkaterapeutti Helsinki

Oletko urheilija tai liikkuja ja sinulla on vaivoja tai kipuja jaloissa? Täältä löydä ammattitaitoiset jalkaterapeutit Helsingissä!

Helsingistä löytyy useita urheiluseuroja ja paljon liikkuvia ihmisiä, jotka hyötyvät jalkaterapeuttiemme palveluista. Useinkaan ihminen ei silti osaa hakeutua jalkaterapeutin vastaanotolle, vaikka Helsingistä löytyy useita eri toimipisteitä. Helsingissäkin jalkaterapeutti profiloituu perinteisesti jalkahoitoon, mutta Jalkapäivä.fi -tiimin jalkaterapeutit ovat erikoistuneen liikkuvan ihmisen vaivojen hoitoon. 

Blogi-teksteistä löydät lisää vaivoista joita jalkaterapeuttimme kohtaavat päivittäin omilla vastaanotoillaan Helsingissä.

 

Jalkaterapeutin koulutuksen lisäksi Helsingin tiimimme jalkaterapeutit ovat lisäkouluttautuneet vastaamaan urheilijoiden ja liikkujien tarpeisiin. Kaikilla on omat vahvuusalueensa ja jotta löydät parhaan vaihtoehdon sinulle, suosittelemme jättämään maksuttoman konsultaatiopyynnön, jonka pohjalta ohjaamme sinut oikealle jalkaterapeutille Helsingin alueella.

 

Jalkaterapeuttimme ovat erikoistuneet erilaisten tuki- ja liikuntavammojen kuntoutukseen ja urheiluvammojen hoitoon. Helsingissä vastaanotolla on mahdollista tarkastella juoksua ja liikkumista hyvissä olosuhteissa, kuten kuntosalilla ja juoksumatolla.

Tiimimme jalkaterapeutit ovat kartuttaneet kokemusta urheilijoiden parissa, muun muassa kestävyysjuoksussa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja salibandyssä. Valmennuskokemusta heillä on Helsinkiläisissä urheilujoukkueissa. 

Jalkaterapia palvelut Helsingissä:

  • Urheilu- ja juoksuvammojen kuntoutus

  • Hankalien ja pitkäaikaisten jalkakipujen hoito

  • Voima- ja fysiikkavalmennus

  • Juoksuvalmennus ja -analysointi

  • Koulutukset ja luennointi

 

Jalkaterapiavastaanotot löydät Helsingissä Metsälässä R5 Athletics and Health Oy:n tiloissa ja Helsingin keskustassa Kampista He Fysion tiloista. Parhaiten varaat ajan jättämällä maksuttoman konsultaatiopyynnön tai soittamalla 050-3274006. 

 

bottom of page