top of page

Jalkaterapeutit Helsingissä

Tiimissämme on kolme jalkaterapeuttia Helsingissä. He ovat kaikki erikoistuneet vastaamaan liikkuvan ihmisen ja urheilijan tarpeisiin. Jalkaterapeutin löydät Helsingin keskustasta Kampista ja muualta pääkaupunkiseudulta on helppo tulla myös Helsingin Metsälään.

Jalkaterapeutti Helsinki

Oletko urheilija tai liikkuja ja sinulla on vaivoja tai kipuja jaloissa? Täältä löydä ammattitaitoiset jalkaterapeutit Helsingissä! Koska tiimimme jalkaterapeutteja on Helsingissä useampi ja he ovat kaikki erikoistuneet vastamaan tiettyjen asiakasryhmien tarpeita parhaiten, toivomme, että jätät yhteydenottopyynnön, jonka perusteella ohjaamme sinut oikealle jalkaterapeutilla Helsingissä.

Helsingistä löytyy useita urheiluseuroja ja paljon liikkuvia ihmisiä, jotka hyötyvät jalkaterapeuttiemme palveluista. Useinkaan ihminen ei silti osaa hakeutua jalkaterapeutin vastaanotolle, vaikka Helsingistä löytyy useita eri toimipisteitä. Helsingissäkin jalkaterapeutti profiloituu perinteisesti jalkahoitoon, mutta Jalkapäivä.fi -tiimin jalkaterapeutit ovat erikoistuneen liikkuvan ihmisen vaivojen hoitoon. 

Blogi-teksteistä löydät lisää vaivoista joita jalkaterapeuttimme kohtaavat päivittäin omilla vastaanotoillaan Helsingissä.

Jalkaterapeutin koulutuksen lisäksi Helsingin tiimimme jalkaterapeutit ovat lisäkouluttautuneet vastaamaan urheilijoiden ja liikkujien tarpeisiin. Kaikilla on omat vahvuusalueensa ja jotta löydät parhaan vaihtoehdon sinulle, suosittelemme jättämään maksuttoman konsultaatiopyynnön, jonka pohjalta ohjaamme sinut oikealle jalkaterapeutille Helsingin alueella.

jalkaterapeutti helsinki urheilija

Jalkaterapeuttimme ovat erikoistuneet erilaisten tuki- ja liikuntavammojen kuntoutukseen ja urheiluvammojen hoitoon. Helsingissä vastaanotolla on mahdollista tarkastella juoksua ja liikkumista hyvissä olosuhteissa. Helsingissä jalkaterapeutin vastaanotot sijaitsevat usein kuntosalin yhteydessä ja esimerkiksi juoksumatolla on hyvä tehdä juoksuanalyysiä ja salilla lisäpainoharjoittelua.

Tiimimme jalkaterapeutit ovat kartuttaneet kokemusta urheilijoiden parissa, muun muassa kestävyysjuoksussa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja salibandyssä. Valmennuskokemusta heillä on Helsinkiläisissä urheilujoukkueissa. 

Jalkaterapia palvelut Helsingissä:

  • Urheilu- ja juoksuvammojen kuntoutus

  • Hankalien ja pitkäaikaisten jalkakipujen hoito

  • Voima- ja fysiikkavalmennus

  • Juoksuvalmennus ja -analysointi

  • Koulutukset ja luennointi

Jalkaterapiavastaanotot löydät Helsingissä Metsälässä R5 Athletics and Health Oy:n tiloissa ja Helsingin keskustassa Kampista He Fysion tiloista. Parhaiten varaat ajan sähköpostitse info@jalkapaiva.fi, jättämällä maksuttoman konsultaatiopyynnön tai soittamalla 050-3274006. 

jalkaterapeutti helsinki juoksu

"Hakeuduin jalkaterapeutille polvikivun takia. Palvelu oli erinomaista ja tarkoitus on tulla käymään uudelleen ja saada tietoa onko jumpat ruvennut auttamaan ja voinko jo palata juoksuharjoitteluun täysillä."

Mika Montonen, arvosana 5/5

bottom of page