top of page
Jalkapaiva_Logo_overlay_slogan.png

Maksuton jalkaterapia konsultaatio!

Miksi tarjoamme maksuttoman jalkaterapia konsultaation?

Säästämme aikaa ja rahaa

Konsultointi ennen vastaanottokäyntiä säästää sekä sinun että jalkaterapeutin aikaa, kun jalkaterapeutilla on jo valmiiksi kuva kuntoutuksen tai hoidon suunnasta ja tavoitteista.

Jalkaterapia tarpeenarviointi onnistuu helposti puhelimiste ja voimme olla varmoja, että tiimimme pysty tarjoamaan ratkaisua vaivaasi. Muuten ohjaamme sinut toisen terveysammattilaisen luokse.

2

Löydämme oikeasti sopivan jalkaterapeutin

Jalkaterapeuttimme ovat kaikki erikoistuneet erilaisiin tervyden osa-alueisiin, kuten juoksijoiden jalkaterapia, lapset- ja nuoret, urheiluvammat, kivun hoito tai vaikka pohjallisten valmistus. 

Ihmisten persoonalla on tutkitusti iso merkitys hoidon tuloksellisuuteen. Siksi pyrimme heti ohjaamaan sinut jalkaterapetille jonka kanssa sinusta on mukava aloittaa hoitojakso jalkaterapeutin kanssa.

 

Myös jalkaterapeutin vastaanoton sijanti vaikuttaa. Tällä hetkellä tarjoamme jalkateapia vastaanottoa Helsingissä ja Tamperella, sekä etänä ympäri Suomen

3

Vältämme ikävät yllätykset

Jalkaterapeuttimme pystyvät tarjoamaa laajasti erilaisia palveluita, mutta hoidon parhaan toimivuuden kannalta on tärkeää varmistaa etukäteen mitä palveluita olet valmis hyödyntämään.

Kuuntelemme toiveitasi liittyen jalkaterapiahoidon sisältöön, hoitojakson pituuteen ja tiheyteen voidaan vaikuttaa jo ennen jalkaterapian alkamista.

Konsultaation aikana pyritään arvioimaan hoitojakson kestoa ja sopimaan hinnasta. Voit myös kysyä tarjousta!

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alta.

Ready Set Go

Näin maksuton jalkaterapia konsultaatio toimii:

01

Täytä yhteydenotto-lomakkeeseen tietosi ja halutettasi kuvaile jalkaterpian tarvettasi.

02

Kokenut jalkaterapeutti Sami Pesonen ottaa sinuun yhteyttä valitsemallasi tavalla. 

03

Yhteydenoton aikana määritetään jalkaterpian tarve, sinut ohjataan sopivalle jalkaterapeutille ja sovitaan hoidon toteutuksesta.

04

Sinulle sopiva jalkaterapeutti on sinuun yhyteydessä 48h tunnin aikana konsultaatiosta ja hoito voi alkaa.

Kiitos yhteydenotostasi.
konsultaatio
bottom of page