top of page

Tampere jalkaterapia

Jalkaterapeutti Sami Pesto tarjoaa jalkaterapia-palveluita Tampereen keskustassa. Jalkaterapiavastaanotto sijaitsee Tampereen helposti lähestyttävimmän valmennuskeskuksen, BU Training Centerin tiloissa. 

jalkaterapia tampere hoito ja kuntoutus

Löydä vastaanotolle:

Jalkaterapia vastaanoton löydät BU Training Centerin valmennuskeskuksen tiloista, osoitteesta Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere. Valmennuskeskuksen pääsisäänkäynti on kadun puolelta (ei sisäpihalta) heti Tampere-taloa vastapäätä. 

 

Yhteydet julkisilla:

Paikalle pääset helposti Tampereen bussilla, Nysset numerot 5, 6, 7, 8, 28, 29 ja 41 kulkevat läheltä jalkaterapiavastaanottoa. Ja ratikaltakin pääsee paikalle jalkaisin.

Tampereen juna-asemalta on noin 3 minuutin kävelymatka vastaanotolle.

Autolla:

Suoraan BU Training Centerin edessä ei ole autopaikkoja, mutta valmennuskeskuksen läheisyydeltä löytyy kadunvarsipaikkoja mm. Pinninkadulta, Sorsapuistonkadulta tai Aaltosenkadulta. Parkkihallit Åkerlundinkadulla Finnpark P-Tampere-Talo ja Finnpark P-tullintori ovat kävelymatkan päässä. Tampereen yliopiston ja Tampere-talon parkkipaikat ovat lähellä, mutta harvemmin kadunvarsipaikkoja on vapaana.

Esteettömyys:

Jalkaterapiaan on esteetön kulku katutasosta ja BU Training Centerin pääovista. Valmennuskeskus on kahdessa tasossa, joten kuntosalin puolelle pääsee esteettömästi vain sisäpihan kautta.

Saapuminen:

Valmennuskeskuksen aulassa on mukava odotustila, jossa voit odottaa jalkaterapiakäyntisi alkua. Jos on tarvetta vaihtaa vaatteita tai käydä vessassa, niin pukuhuoneet löytyvät kuntosalin puolelta, portaat alas ja heti vasemmalta.

Muuta:

Valmennuskeskus on perustettu entisen Tampereen Liikuntamaailman tiloihin. Samassa tilassa on Tampereen SmartLoq oy toimisto ja yläpuolellamme Baletti- ja Tanssistudio Teija Suova.  

tervetuloa jalkaterapia tampere

Tervetuloa jalkaterapiaan Tampereella!

Etsitkö jalkaterapiaa Tampereella karttasovelluksella?

HUOM. GoogleMaps ohjaa sinut todennäköisesti sisäpihalle, mutta sisäänkäynti on katutasossa Tampere-talon puolella.

Ovessa vihreät BU Training Center ikkunateippaukset.

Mitä on jalkaterapia?

Mietitkö onko jalkaterapia oikea vaihtoehto sinulle? Lue tästä mitä mitä Tampereella jalkaterapiapalvelu pitää sisällään!

jalkaterapeutti sami pesto jalkapaiva

Jalkaterapeutti Sami Pesto

Tampereella jalkaterapia-yrittäjänä kesäkuussa 2023 aloittanut Sami Pesto on kokenut jalkaterapia-ammattilainen. Hänen jalkaterapiavastaanotollaan apua ovat saaneet useat tuhannet jalkavaivoista kärsivät.

Lue lisää.

jalkaterapia tampere juoksu ja juoksujalkineet

Urheilujalkaterapia

Urheilujalkaterapia tarjoaa ratkaisun juoksijoiden, urheilijoiden ja muiden liikkuvien ihmisten jalkavaivojen tuomiin haasteisiin. Nyt Tampereellakin löytyy urheiluun erikoistunut jalkaterapeutti.

Lue lisää.

tampere jalkaterapia jalkapallo

Jalkaterapia hinta Tampere

Jalkaterapia hinnasto Tampereella

Urheilujalkaterapia:

- max 60min - 99€

-  max 90min - 145€

Etävastaanotto:

- max 60min - 99€

 

Ajanvaraus täältä

bottom of page