top of page

Jalkapäivä-metodi tuo varmuutta kokonaisvaltaiseen jalkavaivan kuntoutukseen 

Jalkapäivä-metodin avulla saat tutkimustietoon perustuvat työkalut jalkakivuista tai vaivoista kärsivän ihmisen kokonaisvaltaisen muutosprojektin tueksi.

Portaittain etenevä harjoittelu ja elämäntapamuutosta tukeva strategia, mahdollistaa pitkäaikaiset tulokset. Metodia seuraamalla sekä asiakkaan että ammattilaisen on helppo seurata kehitystä ja nähdä tulokset omassa hyvinvoinnissaan.

Jalkapäivä-metodin avulla ammattilaisen keskittyminen kohdistuu asioihin joilla oikeasti on merkitystä. Pelkällä "varvasjumpalla" ei päästä pitkäaikaisiin tuloksiin, varsinkin, kun ihmisen elämässä on monia tekijöitä jotka usein haittaavat kuntoutuksen vaikuttavuutta. Tarvitaan laajempi lähestymistapa.

Metodi sopii alaraajavaivojen kanssa työskenteleville hyvinvointi- ja liikunta-alanammattilaisille, kuten mm.

- jalkaterapeutti

- fysioterapeutti, erityisesti podiatrinen fysioterapia

- jalkojenhoitaja

- osteopaatti

- personal trainer

- liikunnan ohjaaja

Koulutuskokonaisuus on rakentumassa

Jalkapäivä-metodin koulutuskokonaisuus on rakentumassa ja mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja varaa paikkasi koulutuksessa jo ennakkoon.

Writing with Pen

Osaksi tiimiä?

"Etsin alaraajojen kuntoutuksen ammattilaisia ympäri Suomea liittymään osaksi Jalkapäivä -tiimiä. Tarkoitus on kasata koko Suomen kattava alaraajaa kuntoutuksen ammattilaisten verkosto. Osana Jalkapäivä -tiimiä saat yritysmentorointia, ammattilista koulutusta ja helpotusta asiakashankintaan. Kiinnostuitko? Ota yhtyettä!"

- Jalkaterapeutti Sami Pesto

Jalkapäivä -tiimi

Tule osaksi Suomen parasta jalkaterapia tiimiä!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi jalkapäivä -tiimiä ja  nostaa oma jalkaterapiatoiminta seuraavalle tasolle!

"Tälläistä koulutuksen olisi aina pitänyt olla meidän alalla."

-Jalkaterapeuttiopiskelija

bottom of page