top of page
usein kysytyt kysymykset

Jalkaterapiaa Helsingissä, Tampereella ja etänä!

Jalkaterapeutti tiimimme ovat sinua varten Helsingissä ja Tampereella. Vastaanoton lisäksi voit varata ajan myös etäjalkaterapiaan. Visiomme on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä kohtaamaan omat akilleen-kantapäänsä ja voimaan paremmin.

Otathan kanssamme askeleen kohti hyvinvoivaa ja kivutonta kehoa!

Helsinki <3 jalkaterapia

Helsingissä jalkaterapialla on pitkät perinteet ja suhteessa muuhun Suomeen Helsingissä jalkaterapeutteja on runsaasti. Tähän vaikuttaa jalkaterapia-koulutuksen sijoittuminen Helsinkiin, mutta myös Helsingin alueen monipuolinen asiakaskunta ja laaja jalkaterapiatarve.

Helsinkiläisiä jalkapäivä.fi-tiimistä palvelee 3 jalkaterapeuttia, joihin voit tutustua tarkemmin täältä: Jalkaterapia Helsinki. 

Jos haluat jalkaterapeutin vastaanotolle Helsingissä, ota rohkeasti yhteyttä niin ohjaamme sinut oikealle jalkaterapeutille. Jalkaterapeuttimme vastaanotot ovat Helsingin ydinkeskustassa ja Helsingin keskustan tuntumassa.

Tampereelta löydät yhden jalkaterapeutin, tutustu Samiin tarkemmin täältä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä jalkaterapeutti tekee?

Jalkaterapeutti on Valviran nimikesuojattu terveysalan ammattilainen. Jalkaterapeutti on jalkaterveyden edistämisen ja alaraajojen monipuolisen tutkimisen, hoitamisen ja kuntouttamisen korkeasti koulutettu asiantuntija. Ammatissaan hän tekee itsenäisesti kliinisiä päätöksiä sekä hoito- ja kuntoutussuunnitelmia. Jalkaterapeutti on kansainvälisesti arvostettu ammatti.
Jalkaterapia on alaraajojen kokonaisvaltainen terapiamuoto, jonka tavoitteena on edistää ja ylläpitää kaiken ikäisten jalkaterveyttä. 

Tutustu blogista jalkaterapeutin hoitamiin vaivoihin.

Mikä on jalkaterapian hinta?

Jalkaterapian hinta vaihtelee asiakkaantarpeen mukaan, myös käynnin pituus vaikuttaa hintaan. Jalkaterapiakäynnin hinta on 80-105€. Vaivasta riippuen tarvitaan 4-6 käyntiä, kunnes vaiva katsotaan hoidetuksi. Tietyissä tilanteissa yli 10 käyntiä ja yli puolen vuoden seuranta on tarpeen. Tällaisia ovat mm. nilkka ja polvi-leikkausten jälkeinen kuntoutus tai kroonistuneen kiputilan hoitaminen.
Ensikäynnin jälkeen suositellaan ostamaan useamman käynnin paketti, josta voi neuvotella paljousalennuksen. Erilaiset apuvälineet, harjoitusohjelmat ja tarvikkeet laskutetaan erikseen.

Lue lisää jalkaterapiapalveluista Helsingissä.

Tarvitaanko jalkaterapiaan lähete?

Jalkaterapiasta, kuten ei enää fysioterapiastakaan, ole madollista saada KELA-korvausta. Vakuutusyhtiön maksusitoumuksen yhteydessä on mahdollista . Tarvitse siis on lääkärin antaman fysioterapialäheteen ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksen.
Pääsääntöisesti jalkaterapiaan tullaan ilman lähetettä. 

Lisäkysymyksiä? Vastaamme mielellämme: täytä maksuton jalkaterapia konsultaatio-lomake.

Millainen on jalkaterapeutin koulutus?

Jalkaterapiaa opiskellaan 3,5 vuotta ammattikorkeakoulussa (Metropolia AMKssa Helsingissä ja Xamkissa, Savonlinnassa). Koulutuksen aikana perehdytään erilaisten sairauksien ja vammojen aiheuttamiin toimintarajoitteisiin ja elämäntapojen merkitykseen ihmisen hyvinvointiin. Ja lisäksi opitaan niihin liittyviä jalkaterveyden edistämisen, liikkumisen, sekä työ- ja toimintakyvyn tukemisen menetelmiä osana kuntoutuspalveluita.

Tutustu maksuttomaan tietopankkiin!

jalkaterapia helsinki.jpg

Jalkaterapiaan pääset myös etänä!

Jos et ehdi vastaanotolle tai löydä sopivaa paikkaa jalkaterapialle Helsingistä voit aina ottaa yhteyden jalkaterapeuttiin etänä!

bottom of page