google-site-verification=b698mXkt6uDKKSiFS4alW1dbb719GKu3OWvAEphfik8
top of page

Jalkaterapia Helsinki

Jalkaterapeutti Sami Pesto tarjoaa jalkaterapia-palveluita Helsingin Metsälässä. Jalkaterapiavastaanotto sijaitsee The Clubhous - Helsinki tiloissa. Jalkaterapia vastaanotto Helsingissä on pääsääntöisesti auki kerran kuussa, joten aikoja on rajallisesti eikä varauskalenterista aina löydy vapaita aikoja. 

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, jätäthän maksuttoman konsultaatiopyynnön niin olen yhteydessä kun vapaita aikoja on tarjolla. 

Image-place-SQ.png
Image-place-SQ.png

Löydä vastaanotolle:

Jalkaterapia vastaanoton löydät Metsälästä The Clubhouse Helsinki valmennuskeskuksen tiloista, osoitteesta Niittyläntie 1, Unit 6, Helsinki. Valmennuskeskuksen pääsisäänkäynti on Läkkisepäntien puolelta (ei sisäpihalta). Ovessa ei vielä ole tarroja tai kylttejä, mutta oven vieressä on Rugbyaiheisia julisteita ja oven päällä numero 6. Ovi on portaiden kohdalla. Koputathan oveen tai soita 0503274006, jos ovi ei ole auki. 

Yhteydet julkisilla:

Paikalle Metsälään pääset helposti Helsingin seudun linja-autoilla ja Käpylästä junalla on 5 min kävelymatka.

Autolla:

Suoraan The Clubhouse Helsinki kuntosalin edessä ei ole autopaikkoja, mutta valmennuskeskuksen läheisyydeltä löytyy kadunvarsipaikkoja mm. Läkkisepäntieltä ja Niittyläntieltä. Kannattaa varautua etsimään parkkipaikkaa, sillä päiväsaikaan Metsälän alueella on paljon autoja parkissa.  

 

Esteettömyys:

Clubhouse Helsinkiin on esteetön kulku katutasosta, mutta itse jalkaterapia vastaanottotila sijaitsee toisessa kerroksessa. Hoitopöytä on siirrettävissä tarvittaessa alakertaan kuntosalin puolelle, jolloin jalkaterapia on mahdollista toteuttaa esteettömästi.

 

Saapuminen:

Clubhouse Helsinki yläkerran aulassa on mukava odotustila, jossa voit odottaa jalkaterapiakäyntisi alkua. Jos on tarvetta vaihtaa vaatteita tai käydä vessassa, niin pukuhuone löytyy myös yläkerrasta, portaat ylös ja heti vasemmalta.

 

Muuta:

The Clubhouse Helsinki on suoraan vastapäätä R5 Athletics and Health kuntosalia. 

jalkaterapia metsälä helsini.jpg

Tervetuloa jalkaterapiaan Helsingin Metsälässä!

Etsitkö jalkaterapiaa Tampereella karttasovelluksella?

HUOM. GoogleMaps ohjaa sinut todennäköisesti sisäpihalle, mutta sisäänkäynti on katutasossa Läkkisepäntien puolella, vastapäätä R5 Athletics and Health Kuntosalia. 

Ovessa on sinertävä rugbylehtiset.

Mitä on jalkaterapia?

Mietitkö onko jalkaterapia oikea vaihtoehto sinulle? Lue tästä mitä mitä Metsälässä jalkaterapiapalvelu pitää sisällään!

jalkaterapeutti sami pesto jalkapaiva

Jalkaterapeutti Sami Pesto

Tampereella jalkaterapia-yrittäjänä kesäkuussa 2023 aloittanut Sami Pesto on kokenut jalkaterapia-ammattilainen. Hänen jalkaterapiavastaanotollaan apua ovat saaneet useat tuhannet jalkavaivoista kärsivät.

Lue lisää.

Juoksevat miehet

Urheilujalkaterapia

Urheilujalkaterapia tarjoaa ratkaisun juoksijoiden, urheilijoiden ja muiden liikkuvien ihmisten jalkavaivojen tuomiin haasteisiin. Nyt Tampereellakin löytyy urheiluun erikoistunut jalkaterapeutti.

Lue lisää.

Jalkapallon pelaaja

Jalkaterapia hinta Helsinki

Jalkaterapia hinnasto Tampereella

Urheilujalkaterapia:

- max 60min - 99€

-  max 90min - 145€

Etävastaanotto:

- max 60min - 99€

 

Ajanvaraus täältä

bottom of page