top of page

Juoksuunpaluu ohjelma

9,99€

20 viikkoa

Haluatko palata juoksuun loukkaantumisen tai pitkän tauon jälkeen? 

Oletko palaamassa juoksuun loukkaantumisen tai pitkän tauon jälkeen? Ota tästä ohjelma jonka avulla juoksuun paluu onnistuu!


Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit

Juoksuun paluu vaatii systemaattisuutta ja seurantaa. Erityisesti jos juoksu on loppunut kivun, loukkaantumisen tai rasitusvamman takia. Kuntoutus on suuressa roolissa juoksuun paluun kannalta, mutta hyvin usein juoksuun paluuta ei ole suunniteltu, ja vaivat palaavat juoksumäärien lisääntyessä.

Juoksuun palaaminen sairauden jälkeen ei sinänsä eroa juoksuun palaamisesta loukkaamisen jälkeen, ja siihen voi käyttää samaa ohjelmaa. Tietysti riippuen sairaudesta, kannattaa kysyä lääkäriltä, missä vaiheessa saa alkaa palata juoksemaan.

Juoksuvamma on yleisin syy miksi juokseminen loppuu. Plantaarifaskiitti, akillesjänne vaivat, polvikivut tai muut jalkakivut saattavat äityä niin kipeäksi, että juoksua ei voida enää jatkaa. Kuntoutuksen tueksi kannattaa ottaa myös ohjelma juoksuun palaamiseen.

Juoksuvammojen taustalla on yleensä liiallinen kuormitus tai liian nopea muutos kuormituksessa. Kuormituksen seuranta ja asteittainen nostaminen ovat avainasemassa. Juoksuun paluu ohjelma tarjoaa ratkaisun myös tähän. 

Jessika I.

"Olen koittanut palata juoksuun jo kolmesti, mutta vasta tämän ohjelman avulla onnistuin!"

Teemu K.

"Juoksu meinasi loppua kokonaan polvikivun takia, mutta pääsin palaamaan juoksuun kuntoutuksen ja juoksuun paluu ohjelman avulla. Kiitos!"

Anne K.

"Juoksuun paluu ohjelma on selkeä ja lähtee riittävän matalalta tasolta. Oman kehityksen seuranta on helppoa ja motivoivaa lomakkeen avulla."

Juoksuun paluu ohjelman sisältö

Juoksuun paluu ohjelma sisältää 20 viikon progressiivisen harjoitusohjelman, viikoittaiset minuuttimäärät juoksulle ja kävelylle sekä selkeän seurantakaavion. Juoksuun paluu ohjelma alkaa kävelyä ja juoksua vuorottelevilla intervalleilla ja päättyy tunnin juoksulenkkiin progressiivisesti juoksuvolyymiä nostaen. 

Kirjalliset ja video-ohjeet sekä kätevä seuranta-taulukko

Miksi kannattaa ostaa juoksuun paluuohjelma?

Onnistu juoksuun palaamisessa kerralla


Juoksuun palaaminen loukkaantumisen tai vain pitkän tauon jälkeen voi olla vaikeaa. Moni aloittaa liian nopeasti, jolloin jalat kipeytyvät ja juokseminen jää mahdollisesti kokonaan pois. 


Minuutin juoksusta tunnin lenkkiin


Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit on suunniteltu liikkujille, jotka ovat juosseet aikaisemmin ja tavoittelevat paluuta säännölliseen juoksuharrastukseen, mutta pystyvät juoksemaan vain joitain minuutteja kerrallaan.


Selkeät kirjalliset ja video-ohjeet sekä kätevä taulukko kehityksen seurantaan


Opit sitten parhaiten lukemalla, katsomalla tai tekemällä löytyy kaikkiin vaihtoehto. Taulukosta on helppo löytää päivän treenin sisältö ja merkata suoraan tehdyt tuloksen. Saat kaiken materiaalin käyttöösi ikuisesti.


10+ vuoden kokemus juoksijoden vammojen kuntoutuksesta ja juoksun suorituskyvyn kehittämisestä yhdessä paketissa

Ohjelman tekijällä, Sami Pestolla, on yli 10 vuoden kokemus jalkaterapeuttina ja hän erikoistunut juoksijoiden vaivojen kuntoutukseen ja juoksun suorituskyvyn kehittämiseen. Vastaavia metodeja on testattu sadoilla juoksijoilla ja nyt kaikki parras tieto on kasattu yhteen kokonaisuuteen.

Ohjelman tekijä

Sami Pesto, jalkaterapeutti

"Juoksuun paluu ohjelma on käytössä säännöllisesti vastaanotollani juoksijoiden ja liikkujien kanssa. Oikein käytettynä se on osoittautunut toimivan joka kerta, ja juoksuun paluu on onnistunut ohjelman noudattamisen aikana." -Sami Pesto, jalkaterapeutti

  • Facebook
  • Instagram
jalkaterapeutti sami pesto jalkapaiva_edited

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Voinko ostaa juoksuun paluu ohjelman jos olen loukkaantunut?

Mikäli loukkaantumistasi on tutkittu ja sinulla on lupa palata juoksuharjoitteluun. Ohjelma ei sisällä kuntouttavia ohjeita, joten niistä kannattaa konsultoida omaa terveysalanammattilaista.

https://jalkapaiva.finqukauppa.fi/ukk

bottom of page